GreenPunkt

Алое Вера периода при мен вече дойде!!!

Ще ви разкажа как стигнах до наличието на такъв период.

Преди 6-7 години след поредната вирусна атака установих следното: започвам да ям плодове и зеленчуци на макс от май месец.Тялото ми се чувства комфортно като му давам каквото му трябва, за да си работи синхронно и........септември изведнъж му спирам кранчето и го оставям на автопилот, а имам същите изисквания към него! И се чудех, защо все по едно и също време се обзавеждах с някое вирусче.
Все едно да си работя аз в един лъскав офис с всичките му удобства и изведнъж да ме изхвърлят в някое мазе с една "елка" за смятане и да искат от мен същата производителност!!! Ами, няма как да стане????
Затова като ми мина "случайно" това през ръцете
http://greenpunkt.eu/zdrave/imunna-sistema-prostuda-i-grip/aloe-vera-doctor-nature-sok-s-chervena-borovinka и му усетих ползите не го изпускам. Всяка сутрин за закуска по една 50-тачка и вирусните периоди така ги разредих, че почти ги забравих. После добавих за децата и за мен допълнителна екстра
Така вече няма стрес, няма мазета за работа- комфорт и удоволствие само за 1.3 лв на ден!
Това беше моят избор!
Замисляли ли сте се къде инвестирате левчетата си през деня? Кого правите щастлив с вашите инвестиции?? Вас или някой друг?? Аз предпочитам да инвестирам в здравето - моето и на семейството ми, преди да сме го изгубили.