GreenPunkt

“Здраве в подходяща опаковка”

Здравето и благоденствието на всеки човек са наш приоритет, затова преди да попадне в каталога ни всеки продукт преминава редица проверки. За да бъде част от нашата гама продукти всяко изделие трябва да отговаря на основни принципи за производство:

- натурални съставки от сертифицирани ферми или находища

- контрол на качеството на входа и изхода на производствената линия

- модерни технологии

- доказани рецепти

- синергия на съставките

- спазване на всички международни и европейски стандарти за производство

- атрактивен дизайн на опаковката

- специална технология на изработка на опаковката

Ние предлагаме “Здраве в подходяща опаковка”, затова следим да предлагаме качектвени продукти. Свидетелство за това са многото сертификати, които те притежават.

Сертификат-MDC, BCS ÖKO-GARANTIE GMBH (сертификат, който дават на фирми произвеждащи био продукти, наличието на такъв, гарантира че продуктите предлагани от фирмата са наистина произведени от натурални продукти без съдържанието на химия)– удостоверява, че се провежда непрекъснат контрол на качеството на производство, за да може всяка нова партида продукти да съответства на високия стандарт.

Оценка ÖKO-TEST - Това е немска асоциация на потребителите, която дава оценка на продукти във всичките сфери на производството и е изключително влиятелна върху отношението на потребителите.

GMP сертификатът (Good Manufacturing Practices или "добра производствена практика") е проект на Националната асоциация за хранителни добавки (National Nutritional Foods Association - NNFA) в САЩ. Наличието на неговия знак върху даден продукт гарантира, че са спазени всички елементи и изисквания в производствения процес. Целта на GMP сертификата е да се гарантира, че продуктите от всяка партида имат същите качества, като останалите.

Сертификатът "Original Dermatest ®" стои като гаранция за добри производствени методи за изпитване. Освен това, той дава сигурност за потребителите и производителите., IKW, Sicherheitsbewertung – това са само част от сертификатите за качество, които притежават продуктите, предлагани от нас.