GreenPunkt

Козметика

Продуктова линия Козметика

В партньорство с водещи български и световни производители, ние предлагаме няколко серии козметични продукти, произведени по съвременни технологии за постигане на най-добри резултати.


Благодарение на таланта и професионализма на Таня Роганска, създадохме висша козметика за цялостна грижа за кожата - VB Collagena & Aloe professional. Продуктова линия, построена върху три патентно защитени технологии, която стана част от ежедневието на стотици хиляди потребители.


С желание за цялостна грижа за кожата и здравето, ние добавихме невероятни серии козметични продукти – Козметика за Здраве и Козметика за Красота на немските компании Ferdinand Eimermacher и Sanct Bernhard


Като естествен завършек на грижата за красотата, последните предложения декоративна козметика HEAN, която станаа символ на изящна красота, високи технологии и изключително доволни клиенти Козметиката, която предлагаме е съчетала в себе си най-новите постижения на козметологията с вековната традиция на билковите рецепти и непреходните качества на растителните екстракти - натурални съставки, без съдържание на парабени, изкуствени оцветители, SLS и SLES.