GreenPunkt

Медицински консултант

Запознайте се с д-р Христов


Д-р Христов е лекар с дългогодишна практика у нас и в чужбина*. При консултация с него можете да разчитате на висок професионализъм, грижа и адекватни напътствия за постигане на по-добри резултати при употреба на нашите продукти и допълнителни съвети в зависимост от вашето състояние, основани на съвременен холистичен подход.
Посещение за лична консултация с д-р Милен Христов става само след предварително записване в ШОУ РУМ или на телефон 0889960094 или 028022655.
Цена на консултацията 10лв, която се заплаща в ШОУ РУМ!
Консултациите се провеждат в Централен офис в работни дни!
В часовете 11:30 – 12:30ч и 13:30 – 16ч в работни дни можете да се свързвате с него за допълнителна консултация или съвет на телефони:
0877 48 99 06 (Vivacom)
028022678 (стационарен)
e-mail: dr.hristov@green-master.eu
Моля, извън тези часове и в почивни дни да не звъните на посочените телефони!!!
Д-р Христов ще се включи активно и в обучителни семинари на Green Master в цялата страна с лекции и обучения, свързани със здравето и продуктите на компанията, с което със сигурност ще затвърдим позициите си на водеща компания в областта на природосъобразния начин на живот и ефективна грижа за здравето.
*Д-р Милен Христов завършва медицина в МА – София през 1980г. След придобита специалност вирусология, 20години е Началник-отделение по клинична вирусология във ВМА – София, след което работи в Националната потвърдителна лаборатория по HIV към Националния център по заразни и паразитни болести – София. Съосновател и първи предстедател на „Общество по лекарствените гъби в България“. Съосновател на център по микотерапия в София, Ниш и Белград и Първи център по микотерапия – Киев, Украйна.

Следете нашия канал в youtube. Всяка седмица, там, д-р Христов ще говори по интересни теми, свързани с нашите продукти, различни заболявания и състояния!
https://www.youtube.com/watch?v=_aLgIwk__N8

Няма продукти в този раздел