GreenPunkt

Начин на доставка

Продуктите се доставят с куриерски служби Еконт и Рапидо.

Работното време на куриерите е от 9,30 до 18,00ч., в събота до 14,00ч. Поръчките, направени след 16,00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден. Поръчките, направени в събота и тези направени в неделя, се обработват в понеделник.

Доставката става от 5 до 7 работни дни, след потвърдена поръчка.

Имайте предвид, че цените за доставка, посочени при поръчка са ориентировъчни и могат да се променят в зависимост от цената и обема на пратката.

Доставката с Рапидо е предпочитан вариант за клиенти, желаещи доставка до адрес. Цената за услуга врата-врата е 4.45лв.+1% от наложен платеж. Същата цена се заплаща и при доставка до офис на Рапидо.

Уважаеми Клиенти,

Предвид промени в бизнес отношенията между куриерски фирми „Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ ООД и „Спиди“ АД, разносът до адреси или доставки до офиси ще се осъществява изцяло от логистичната база на „Спиди“ АД за цялата страна. Справки по номер на товарителница ще може да бъде осъществявано както до момента – онлайн на страницата на „Рапидо“ , чрез връзка с техен оператор на национален телефон 0700 16 006 или чрез запитване към нас.

Оставаме на Ваше разположение при възникнали въпроси или нужда от съдействие.

Не изпращаме до други куриерски служби!!!

При пратки над 1 кг цената е 3.90лв +1% за наложен платеж.

Доставка до офис на ЕКОНТ — 3,80 лв. + 1% от наложения платеж.

Доставка до адрес 5,67 лв. + 1% от наложения платеж.

За суми над 99 лв, доставката с Екони и Рапидо е безплатна, независимо от избрания вариантдо доставка до офис или до адрес.

Когато избирате вариант за доставка имайте предвид когато посочвате желания офис, че трябва да изпишете името на офиса, а не адреса му. Когато бъде изписан само адрес на офиса, ще бъде считано за доставка до адрес! Имайте предвид, когато искате доставка до офис на Еконт, че няма как тя да бъде изпълнена с куриерски цени на Рапидо!

Посочените цени са за продукти до 1 кг. За продукти над 1 кг се начисляват 0,50 лв. на всеки килограм. /Всички цени са крайни, към тях не се начислява ДДС/.