GreenPunkt

Пазарувай с отстъпка

Ако вие ползвате наши продукти, доволни сте от качеството и цените. Ние ви предлагаме : да ползвате любимите си продукти с 10%-а отстъпка. Независимо дали търсите качество, количество или най-добра цена - вие ще получите всичко това при нас. ВИП клиент може да бъде всеки наш клиент, подал заявка за ВИП карта. ВИП картата ви дава право да ползвате отстъпки от 10% на всички продукти и още много привилегии. Да станете член на нашата затворена група във фейсбук, където да получавате допулнителни оферти и подаръци.

I. Всеки клиент, закупил стартовия пакет от продукти по избор, има право да получи VIP-карта след попълване на заявление. Цената на стартовия пакет е просто покупка на продукти над 20 лв. Ако желаете да се възползвате от нашата ВИП карта, може да отправите запитване през формата за контакт. Условието е да сте пълнолетен.

II. Всеки притежател на VIP-карта получава автоматично право да пазарува продукти на компанията с търговска отстъпка, определена от GM – VIP-цена.

Своеобразен абонамент като VIP-клиент: пазарувате за себе си и близките си, ползвайки търговски отстъпки до 30%.

III. Наред с това всеки притежател на VIP-карта има право да предлага такава на други клиенти на GM и да участва в бонусната програма на GM.

Т.е. регистрацията Ви дава право да сформирате екип от хора, които да включвате в своя структура.

Видове бонуси в Green Master - по уникална бонусна програма, която няма аналог не само в България, но и в цяла Европа. Когато сформирате свой екип вие получавате още,,,

*Личен бонус - така наречената търговска отстъпка 10 %

*Бизнес бонус 25% отстъпна, ако имате месечен оборот за над 21т

*Структурен бонус 8-40% / в зависимост от активността на структурата/

*Линеен бонус /бонус върху оботота на всички сътрудници в екипа ви, които не са достигнали 21т/

*Екипен бонус върху оборота на всички работещи структури във вашия екип 21%

*Регионален бонус /за всеки, който иска да стане централен склад в населеното си място/

*Мотивационен бонус специални предложения за всекик ВИП клиент минал 21 или 34 точки - четири продукта по избор месечно с 20,30 или 40% отстъпка.

Без ограничения. Нашата фирма не забранява работа с други мрежови компании. Добре дошли на всички мрежовици, защото всички ние работим в името на човека.

Не се обвързвате с нищо и нямате месечни изисквания за определен обем покупки!

Можете да бъдете просто потребител! (Когато искате, каквото искате и колкото искате да си купувате.) Ако в продължение на 1 година нямате никакви покупки, регистрацията Ви като ВИП клиент ще бъде заличена. Ще можете да се регистрирате отново, но изпълнявайки отново изискванията за регистрация.

Можете да се възползвате от допълнителни седмични и месечни промоции. Да предлагате продуктите от каталога ни срещу комисионна. Да предлагате ВИП карта на ваши близки и познати, като ги запознаете с условията на ВИП картата. Да градите екип от консултанти, които да помагат за разпространяване на "зелената" идея.

Заявете вашия ВИП номер сега, ползвайте го винаги като забележка в поръчките ви, за да генерирате отстъпки.

Добре дошли в нашето голямо семейство!