GreenPunkt

Спестявате 50%

Професионална кърпа - 2 бр

Пазарна цена: 21.80 лв.
10.90 лв.
Вие спестявате: 10.90 лв. (50%)
25101230
+

Уникален комплект, който ще ви спести много усилия в чистенето. С тези кърпи ще чистите с един замах само с вода, без препарати и няма да оставяте власинки по гланцираните повърхности.

Proffesional Window Cloth

0,10 дение
Размер: 40 х 40 см
Изключително ефикасни за почистване и полиране на стъклени и метални повърхности: прозорци, огледала, атомобили, витрини, маси, шкафове, кранове, батерии, кристални и стъклени сервизи, екрани на телевизори и друга техника. Повърхностите, избърсани с тези кърпи, ще се замърсяват по-малко и по-бавно, тъй като бактериите, акарите и другите микрооганизми са отстранени над 99, 2%!
Важно! Ако повърхността, която ще почиствате, е била обработвана преди това с химикали, трябва да се избърше поне 2-3 пъти с влажна Професионална кърпа за прозорец или автомобил, за да се отстранят натрупаните пластове препарати. След употреба върху стъклени повърхности не остават власинки!

Кърпите, с които прозорците, огледалата, автомобилите и металните повърхности ще заблестят!
Уникално тънкото влакно и специалния патентован метод на сплитане правят тези кърпи незаменим помощник на всички, които искат да почистват дома, автомобила и офиса си като професионалисти!


Въведете знаците, които виждате на картинката по-горе.