GreenPunkt

За нас

Еко магазин Варна

Продуктите в еко магазин "GreenPunkt" са с гарантиран произход и с гаранция за качество и ефективност.

Продуктите от Програма за здравето са предназначени за предотвратяване на заболяванията, предизвикани от съвременния начин на живот, както и за подобряване на функциите на различните органи и системи в нашето тяло.
Нашата серия Витални гъби на Doctor Nature (Доктор Природа) е създадена от голяма група специалисти по медицина, фармация и хранене. Продуктите се произвеждат под контрола на Агера Фирма от Швейцария, имат мощно имуномодулиращо действие и са предназначени за възстановяване, подобряване и поддържане на здравето на цялото семейство.
За създаването на серията Царски билки са спазени най-добрите традиции на родното природолечение.
Серията Equilibra е бранд номер едно на италианския пазар за продажба на натурална козметика и хранителни добавки.
Козметичните продукти, които предлагаме са съчетали в себе си изпитани билкови рецепти и новите технологии.
Мисията на еко магазин GreenPunkt.eu е да предлагаме такива продукти, които са създадени да помогнат на всеки да живее в хармония с околния свят, да се наслаждава на истинско здраве, красота и самочувствие, да постигне БЛАГОДЕНСТВИЕ. GreenPunkt.eu като партньор на Green Master се стреми да предлага най-доброто съотношение между цена и качество на артикулите чрез ексклузивни отстъпки и да се отблагодаряваме на редовните си клиенти чрез редица възможности за отстъпки и промоции.

http://www.vbox7.com/play:d2695b8f - вижте тук, ако искате да научите за този бизнес. За хора които искат да се включат в нашия прекрасен бизнес и да си пазарят стоките на едро и с отстъпка съм готова да ви съдействам.