Здраве продавница - Начало

Ликопен - за простата

55.00 лв.
30473
+

Състав: Всяка капсула съдържа доматен прах - 400 mg, доматен екстракт – 40 mg, от които ликопен - 2 mg и витамин Е – 12 mg.

Sanct Bernhard препоръчва Ликопен - за простата за подпомагане при:
тежки физически и психически натоварвания, липса на апетит, хронична умора, стрес. Подпомага организма при сърдечно-съдови проблеми, както и при доброкачествена хиперплазия на простатата (ДХП).
Действие:
Основната причина за прием на ликопен е неговата антиоксидантна активност. Смята се, че червената му молекула има 100 пъти по-силна активност да улавя свободните радикали в сравнение с витамин Е. А в комбинация с естествен витамин Е има мощно антиканцерогенно (особено при простатата) действие.
Допълнително действие:
Ликопенът е с висок афинитет към простатната жлеза и има доказателства за редукция на риска от рак на простатата при мъже, които провеждат диета с храни, богати на ликопен. Доказан мощен антиоксидант - това вещество е може би най-силният химичен агент, който може да спре вредното въздействие на свободните кислородни атоми в кръвта и тъканите.
Начин на употреба:
2-3 пъти на ден по 1капсула с вода.
Знаете ли, че...
Ликопенът е ярко червен фитохимикал от групата на каротеноидните пигменти. Добива се от домати и други червени плодове и зеленчуци. Сам по себе си ликопенът е активна съставка. Молекулата му е така изградена, че може да се свърже със свободен кислороден атом или с пероксилни радикали, които иначе биха могли да повредят клетъчната ДНК. Той е едно от малкото познати вещества, които са по-полезни в преработен, отколкото в суров вид. Заедно с останалите каротиноиди е необходим за нормалния растеж и развитие на клетките, както и за тяхната специализация за изпълнение на различни функции в организма. Високо съдържание на каротиноиди има в черния дроб, надбъбречните жлези, простатната жлеза и тестисите.

Мощното антиоксидантно действие на червените домати – за здрава простата!

Опаковка: 120 капсули
Производител:
Sanct Bernhard
Въведете знаците, които виждате на картинката по-горе.