GreenPunkt

Спестявате 50%

Омега 3 – Sanct Bernhard- Рибено масло

Пазарна цена: 57.90 лв.
28.95 лв.
Вие спестявате: 28.95 лв. (50%)
30466
+

Състав:

Всяка капсула съдържа 500 mg ценно рибено масло (смесен концентрат от масло от сьомга) с над 30% естествени, сложни ненаситени омега - 3 мастни киселини EPA (около 18%), DHA (около 12%) и DPA (около 2,5%) и 3,4 mg естествен витамин Е.
Омега 3 мастни киселини и витамин Е подпомагат нормалното функциониране на сърдечно-съдовата, кръвоносната, имунната и опорно-двигателната системи.
Начин на употреба:
3 пъти на ден по 1-2 капсули с чаша вода преди хранене.
Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при:
заболявания на сърцето и мозъка, акне, лупус, псориазис и други кожни проблеми, при проблемна кожа и зъби, чупливи нокти, проблеми с капилярите, кръвни съсиреци, разширени вени, стерилитет, предменструален синдром (ПМС), артрит и проблеми със ставите, проблеми с кръвното налягане и нивата на холестерола и триглицеридите, депресии, при възпалителни процеси.
Допълнително действие:
Комбинацията подпомага: изграждането и стабилизирането на клетъчните мембрани, клетъчното дишане, неутрализирането на свободните радикали, поддържането на баланса на хормоналните нива; предпазването на лигавиците на устата, носа, гърлото и храносмилателната ситема; поддържането на нормалните функции на кожата, ставите, кръвоносните съдове, сърцето и мозъка, контролиране нивата на холестерола в кръвта и мазнините в тялотo.
Знаете ли, че...
За да се отговори на специфичните физически и духовни изисквания през всеки етап от живота, трябва да се обръща внимание на храненето. Нездравословните житейски навици, неправилното хранене, недостатъчното движение, алкохолът и никотинът нарушават жизнеспособността. Капсулите Омега - 3 рибено масло от сьомга допълват храната и осигуряват на организма важните сложни ненаситени Омега - 3 мастни киселини, които организмът не може да образува сам в биологически- активна високо концентрирана форма. Когато необходимото количество е налице, човек произвежда множество хормоно-подобни вещества, които регулират всички функции и системи в човешкото тяло.

Рибено масло е задължителна хранителна добавка за всеки активно спортуващ мъж. Повечето хора между 20 и 30 годин не мислят много за състоянието на сърцето си, но ако имате фамилна анамнеза за сърдечно-съдови заболявания, трябва да започнете прием на рибено масло. Специалистите препоръчват като най-малко един до два грама на ден. Бъдете наясно, това не е хранителна добавка, от която да се пестят пари. Евтиното рибено масло може да има вкус на риба и да хълцате с вкус на херинга през целия ден.

Витамин Е е мастноразтворим мощен антиоксидант и е известен като „витаминът, който забавя стареенето!”
За здрава кръвоносна система, кожа, нокти, коса!
Омега 3 – Рибено масло
55.00 лв.
Опаковка: 400 капсули


Производител:
Sanct Bernhard
Въведете знаците, които виждате на картинката по-горе.